تیم ملی کرکت افغانستان در آخرین بازی مسابقه های راه یابی به جام جهانی کرکت، ویست اندیز را پایمال کرد و مقام نخست این مسابقه ها را به دست آورد. این خبر تکمیل می شود
تیم ملی ویست اندیز نخست توپ زنی را آغاز کرد و توانست که در دور ۴۶.۵ برای افغانستان ۲۰۵ دوش هدف تعیین کند.
مجیب الرحمان بهترین توپ اندازان افغانستان بود و توانست که چهار بازیکن تیم حریف را از بازی خارجه کند.
افغانستان برای رسیدن به هدف بازی را قوی آغاز کرد و توانست که دور ۴۰.۵ به هدف تعیین شده برساند.
بهترین بازیکن این مسابقه محمد شهزاد از تیم ملی افغانستان شد که در این بازی توانست ۸۴ امتیاز، که شامل یازده ۴ و دو ۶ بود، به دست بیاورد.
رحمت دومین بازیکن تیم ملی کشور است که پس از شهزاد با دریافت ۵۱ امتیاز بیشترین دوش را انجام داد. پس از او محمد نبی و سمیع الله هر کدام ۲۷ و ۲۰ امتیاز به دست آوردند.
افغانستان پیش از این مسابقه به جام جهانی کرکت ۲۰۱۹ میلادی راه یافته بود. این مسابقه ها قرار است که در انگلند و ویلز برگزار شود. ویست اندیز نیز به این مسابقه ها راه یافته است.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/9794
تگ ها: